Поліцейські Івано-Франківщини долучилися до онлайн-обговорення “Майбутнє без насильства”

Вчора, 18 листопада, за допомогою сервісу ZOOM юристи, правоохоронці і представники громадськості провели круглий стіл на тему: “Майбутнє без насильства: проблеми та перспективи”. Про...

Вчора, 18 листопада, за допомогою сервісу ZOOM юристи, правоохоронці і представники громадськості провели круглий стіл на тему: “Майбутнє без насильства: проблеми та перспективи”.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Організаторами онлайн-заходу стала юридична клініка Прикарпатського факультету НАВС. Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області представляв старший інспектор Управління превентивної діяльності Андрій Бойчук, а Управління дотримання прав людини Нацполіції – старший інспектор з особливих доручень Олег Яворський.

Зокрема представники поліції розповіли, як правоохоронці протидіють домашньому насильству і наголосили на проблемах, з якими зіштовхуються у практичній роботі. Без обговорень не залишилося й те, що за вчинення домашнього насильства передбачена кримінальна відповідальність.

Учасники погодилися, що позбутися домашнього насильства практично нереально, проте завдання держави і соціуму — протидія його негативним наслідкам. Саме такі обговорення допомагають обрати необхідний напрямок у боротьбі з домашнім насильством державним органам і громадським організаціям.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Рожнятівщині тривають пошуки чоловіка, який пішов у ліс і не повернувся

Категорії
Життя
Новини
Loading...