В Дністрі виявлено масову загибель риби

До Державної екологічної інспекції Карпатського округу надійшло повідомлення щодо загибелі риби в річці Дністер поблизу с.Суботів Галицького району Івано-Франківської області. Державні інспектори з охорони...

До Державної екологічної інспекції Карпатського округу надійшло повідомлення щодо загибелі риби в річці Дністер поблизу с.Суботів Галицького району Івано-Франківської області.

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу негайно виїхали на місце події. Спільно з  представниками рибоохоронного патруля Івано-Франківської області  та Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області було проведено огляд місця події. Окрім цього, відібрано проби поверхневих вод із річки Дністер, які передано для дослідження в лабораторію Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

Також працівники Держпродспоживслужби для проведення аналізів відібрали взірці загиблих водних біоресурсів.

Представники  рибінспекції провели відбір загиблої риби для визначення видового складу та обрахунку кількості та подальшого розрахунку завданої довкіллю шкоди. Складено акт обстеження місця масової загибелі риби.

За результатами візуального обстеження водойми на поверхні в деяких місцях спостерігаються невеликі маслянисті плями. Перевірка триває.

Читайте також: Житловий будинок і сміття: наслідки пожеж на Прикарпатті за минулу добу

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...