У Франківську відбувається перша сесія новообраної обласної ради. ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні, 20 листопада,  в Івано-Франківську розпочалася перша сесія новообраної Івано-Франківської обласної ради VIII-го демократичного скликання. До обласної ради увійшли представники шести політичних партій: “Свобода”, “Європейська...

Сьогодні, 20 листопада,  в Івано-Франківську розпочалася перша сесія новообраної Івано-Франківської обласної ради VIII-го демократичного скликання.

До обласної ради увійшли представники шести політичних партій: “Свобода”, “Європейська Солідарність”, “За майбутнє”, “Платформа громад”, “Батьківщина” та “Слуга народу”. Усього працюватимуть 84 депутати, пише “Місто”.

На першу сесію не з’явився один депутат із 84. У нього поважна причина.

Священослужителі благословили новообраний склад обласної ради. З вітальним словом виступив Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ високопреосвященний владика Володимир Війтишин:

Є багато партій, але пам’ятаймо, як Україна одна і Прикарпаття одне, тому всі разом сконсолідуйтеся для людей нашого краю, щоб спільно працювати для добра наших жителів”.

Голова Івано-Франківської обласної ТВК Анатолій Корнійчук розповів, що  на виборах працювали 62 виборчі територіальні комісії. Бадатувалися  до обласної рали 856 депутатів  від 13 політичних партій.

За його словами, 8 людей відмовилися від депутатських мандатів.

Читайте також: Поліція розшукує безвісти зниклого 37-річного прикарпатця

Категорії
Влада
Новини
Loading...