У Калуші відзначили День Гідності та Свободи. ФОТО

Сьогодні, 21 листопада, відзначаємо День Гідності та Свободи, який встановлений в Україні «з метою утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної...

Сьогодні, 21 листопада, відзначаємо День Гідності та Свободи, який встановлений в Україні «з метою утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події початку XXI століття”. Цього дня традиційно пригадують дві важливі події  – Помаранчеву революцію восени 2004 року та Революції Гідності у листопаді 2013 року – лютому 2014 року. 

Вчора, 20 листопада, напередодні відзначення Дня Гідності та Свободи міський голова Ігор Матвійчук поклав квіти до пам’ятника Роману Шухевичу, пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, стенду з сторінки “Книги пам’яті” загиблих та зниклих безвісти в боях на сході України  і вклонився пам’яті загиблих Героїв України, інформує Калуська міська рада.

Цього ж дня у Кінозалі «Час кіно» Комунального закладу «Палац культури «Мінерал» відбувся перегляд фільму «Зима у вогні. Боротьба України за свободу». Перед початком фільму присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

Читайте також: У Коломиї пролунав Дзвін Пам’яті за Віталієм Кузнецовим

Категорії
Життя
Новини
Loading...