В Косові відзначили День Гідності та Свободи. ФОТО

День Гідності та Свободи  в Україні відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності...

День Гідності та Свободи  в Україні відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Вчора, 20 листопада, у Косівському районному будинку культури  відбувся захід з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи. У ньому взяли участь голова райдержадміністрації Петро Іванишин, заступник голови районної ради Володимир Петричук, працівники підприємств, установ та організацій району, громадськість й учасники Революції Гідності, інформує Косівська РДА.

Захід розпочався з Гімну України та хвилини мовчання за загиблими. Вже традиційно пролунала пісня “Плине кача”, а потім священнослужителі району відслужили панахиду за загиблими захисниками України. Також перед присутніми виступили солісти районного будинку культури  Софія Кашевко, Михайло Строїч та Сергій Подоляк.

Небесна сотня стоїть перед Божим Престолом і буде повіки опікуватися долею України“, – йдеться у дописі.

Читайте також: Поліцейські Івано-Франківщини вшанували пам’ять борців за незалежність України. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...