В Івано-Франківську відкрили відреконструйований легкоатлетичний манеж спорткомплексу

В Івано-Франківську відбулось відкриття відреконструйованого легкоатлетичного манежу спорткомплексу ім. А.П. Гемби. Про це повідомяє Департамент молодіжної політики та спорту. Також директор Департаменту молодіжної політики...

В Івано-Франківську відбулось відкриття відреконструйованого легкоатлетичного манежу спорткомплексу ім. А.П. Гемби.


Про це повідомяє Департамент молодіжної політики та спорту.

Також директор Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко вручив відзнаки профільного департаменту працівникам Центру молодіжного спорту з нагоди відкриття легкоатлетичного манежу за сумлінну працю з популяризації та розвитку галузі спорту в місті, зокрема, Хробатину Ігору Ярославовичу директору Центру молодіжного спорту ІФНТУНГ, Грабчуку Андрію Богдановичу інструктору ЦМС, Вінтоняку Олегу Васильовичу інструктору-методисту ЦМС, Тимковичу Володимиру Ярославовичу інструктору ЦМС та Файчаку Івану Ільковичу інструктору з легкої атлетики ЦМС.

“Переконані, що дана спортивна споруда стане відмінним місцем зустрічі для людей котрі прагнуть покращити своє здоров’я засобами фізичної культури та спорту.
Ми також вітаємо ініціативу керівництва ІФНТУНГ, оприлюднену сьогодні, що усі охочі матимуть змогу проводити ранкові зарядки на спорткомплексі безкоштовно з 07.00 по 9.00 години”,–йдеться у повідомленні.

Читайте також: Стало відомо, коли відбудеться перша сесія Івано-Франківської районної ради

Категорії
Життя
Новини
Loading...