На Франківщині завершено відновлення 3 об’єктів, пошкоджених червневою стихією. ФОТО

Фахівці Дністровського БУВР прикладають максимум зусиль, аби ліквідувати наслідки цьогорічного руйнівного паводку на Прикарпатті. До слова, на сьогодні уже закінчено відбудову 3 пошкоджених протипаводкових...

Фахівці Дністровського БУВР прикладають максимум зусиль, аби ліквідувати наслідки цьогорічного руйнівного паводку на Прикарпатті.

До слова, на сьогодні уже закінчено відбудову 3 пошкоджених протипаводкових об’єктів, які знаходяться на балансі Дністровського БУВР.

Так зокрема:

  • відновлено дамбу на р. Прут в с. Заболотів Снятинського району;
  • берегоукріплення на р. Рибниця в с. Смодна Косівського району;
  • берегоукріплення на р. Бистриця Солотвинська в с. Старий Лисець Тисменицького району.

Ці об’єкти відновлено у відповідності до проєктів, а також з дотриманням правил будівництва, норм і вимог.

Зазначені гідротехнічні споруди відновлені за кошти резервного фонду бюджету, які були виділені відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 02.07.2020 № 811-р “Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла в червні 2020 року”.

“На даний час роботи виконані у повному обсязі. Проведення зазначених відновлювальних робіт дасть змогу у майбутньому захистити населені пункти від шкідливої дії паводкових вод та допоможе протистояти руйнівним ударам стихії”, – йдеться у дописі.

Читайте також: Прикарпатець Володимир Стецій – чемпіон України з бодібілдингу

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...