В Івано-Франківську на Вовчинецькій почали ремонт одного з дворів. ФОТО

Управління капітального будівництва МВК та підрядна компанія розпочали капітальний ремонт прибудинкової території за адресою вулиця Вовчинецька, 185-187, що в Івано-Франківську. “Стан двору великого житлового комплексу дійсно...

Управління капітального будівництва МВК та підрядна компанія розпочали капітальний ремонт прибудинкової території за адресою вулиця Вовчинецька, 185-187, що в Івано-Франківську.

“Стан двору великого житлового комплексу дійсно бажає кращого. У минулому там вже частково виклали тротуар для пішоходів, але цього разу будівельники підійдуть більш комплексно і наведуть лад з рештою ділянок”, – йдеться у повідомленні.

Наразі робітники знімають залишки старого покриття й готують основу для нового. Міжбудинкові проїзди викладуть бруківкою. Додамо, що вищезгаданий ремонт відбувається біля ще одного об’єкту УКБ – капітального ремонту прибудинкової території на вулиці Хмельницького, 78,82/1/2/3/4.

“Після завершення всіх видів робіт місцеві жителі чи гості зможуть комфортно прогулятись від вулиці Хмельницького до вулиці Вовчинецька і нарешті забути про бруд та калюжі”, – зазначають будівельники.

Читайте також: У Франківську горів підвал п’ятиповерхівки

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...