На Прикарпатті горіли легковик, літня кухня та суха трава

За минулу добу в області зареєстрували 5 пожеж. Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації. 26 листопада о 07:25 в селі Кропивник...

За минулу добу в області зареєстрували 5 пожеж.

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

26 листопада о 07:25 в селі Кропивник Калуського району виникла пожежа підлоги в господарській споруді в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено підлогу. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника будівлі.

О 16.35 в селі Білі Ослави Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави окремими осередками на відкритій території. Вогнем знищено суху траву.  Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:52 в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецькій виникла пожежа побутового сміття в сміттєвому баку. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

27 листопада о 02:54 в селі Дем’янів Галицького району виникла пожежа літної кухні в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено перекриття будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

О 03:58 в місті Івано-Франківськ на вулиці Хіміків виникла пожежа моторного відсіку легкового автомобіля “CHERI QQ”. Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Франківщині піротехніки знищили два вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...