Франківські патрульні виявили викрадений автомобіль. ФОТО

Сьогодні, 29 листопада, на вулиці Незалежності патрульні зупинили транспортний засіб марки “ВАЗ-2105” за порушення правил дорожнього руху. За кермом легковика перебував 16-річний юнак. В...

Сьогодні, 29 листопада, на вулиці Незалежності патрульні зупинили транспортний засіб марки “ВАЗ-2105” за порушення правил дорожнього руху. За кермом легковика перебував 16-річний юнак.

В ході спілкування водій не зміг пояснити звідки у нього транспортний засіб, а також не надав жодних документів на нього.

Інспектори, проводячи поверхневу перевірку транспортного засобу згідно зі ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію”, побачили пошкоджений замок запалення.

На запитання про пошкодження, хлопець розгубився та зізнався, що гуляючи побачив відчинене авто, тому взяв його, щоб покататися.

Поліцейські встановили власника та вирушили до нього. Чоловік не знав про викрадення, вважав, що його транспортний засіб припаркований у дворі будинку.

“На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення подальших обставин справи”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Читайте також: Поліцейські Івано-Франківщини викрили незаконний забір корисних копалин. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...