Поліція Івано-Франківщини встановлює обставини смертельної аварії. ФОТО

Аварія трапилася на Калущині: автомобіль злетів з дороги у кювет та врізався в дерево. Загинув водій автівки, а пасажира доставлено до лікувального закладу. Поліцейські...

Аварія трапилася на Калущині: автомобіль злетів з дороги у кювет та врізався в дерево. Загинув водій автівки, а пасажира доставлено до лікувального закладу. Поліцейські Івано-Франківщини з’ясовують обставини аварії.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Вчора, 31 листопада, о 22:50 надійшло повідомлення на лінію «102» про аварію між селами Добровляни та Підмихайля, Калуського району.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, екіпажі груп реагування патрульної поліції та медичні працівники.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 40-річний калушашин, керуючи автомобілем «Ford Transit», не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і врізався у дерево.

Внаслідок аварії від отриманих травм водій загинув на місці події, а його пасажир – 38-річний мешканець Калуша отримав травми різного ступеня важкості та госпіталізований до Калуської лікарні.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

“Поліцейські Івано-Франківщини звертаються до всіх водіїв і наголошують на дотриманні ПДР та уважності за кермом, адже це може врятувати життя як ваше, так і ваших пасажирів”, – йдеться у дописі.

Читайте також: На Прикарпатті відзначили 260-річчя храму. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...