На Долинщині у суді відстояли право на користування нерухомим майном двох шкіл

За позовом Калуської місцевої прокуратури Івано-Франківський окружний адміністративний суд зобов’язав одну із сільрад Долинського району оформити правовстановлюючі документи на будівлі та споруди двох шкіл,...

За позовом Калуської місцевої прокуратури Івано-Франківський окружний адміністративний суд зобов’язав одну із сільрад Долинського району оформити правовстановлюючі документи на будівлі та споруди двох шкіл, що знаходяться на її території.

Підставою для звернення до суду стало те, що сільрада в порушення вимог законодавства не оформила правовстановлюючі документи на майно, що створює передумови для незаконного перепрофілювання чи вилучення вказаних будівель і споруд, несе ризики для нормального навчально-виховного процесу, може призвести до порушення прав дітей та інтересів держави у сфері охорони дитинства. 

Господарським судом Івано-Франківської області закрито провадження у справі за позовом Тисменицької місцевої прокуратури до одного з ПАТ про зобов’язання повернути нежитлове приміщення у фактичне користування навчально-виховного комплексу.

“Підставою до прийняття вказаного рішення стала заява відповідача про добровільне повернення спірного приміщення позивачу.
Робота на зазначеному напрямі триває”,
– нагадують у прокуратурі.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Затримано чоловіка, який вчинив стрілянину в Івано-Франківську

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...