На Прикарпатті горіли два житлові будинки

Сьогодні, 1 грудня, на Івано-Франківщині надзвичайники двічі врятували помешкання громадян від вогню. Про це повідомили в пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши...

Сьогодні, 1 грудня, на Івано-Франківщині надзвичайники двічі врятували помешкання громадян від вогню.

Про це повідомили в пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

Так о 09:34 в селищі міського типу Єзупіль Тисменицького району виникла пожежа перекриття та стіни житлового будинку. Вогнеборці Державного пожежно-рятувального посту смт. Єзупіль та Державного пожежно-рятувального посту с. Ямниця у найкоротші терміни локалізували загоряння та о 10:48 ліквідували пожежу, врятувавши будівлю. Всього було залучено 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 09:51 в селі Тростянка Коломийського району виникла пожежа в житловому будинку. Завдяки оперативним діям вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №7 м. Коломия вдалось запобігти подальшому поширенню вогню. Пожежу ліквідували о 10:06. Всього було задіяно 3 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Читайте також: Поліцейські оперативно розшукали і затримали франківця, який стріляв у знайомого – деталі

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...