Франківська ЦМКЛ відновлює госпіталізацію пацієнтів з COVID-19

Центральна міська клінічна лікарня у Франківську відновила госпіталізацію хворих з COVID-19. Про це на оперативній нараді у міського голови повідомила керівниця управління охорони здоров’я...

Центральна міська клінічна лікарня у Франківську відновила госпіталізацію хворих з COVID-19.

Про це на оперативній нараді у міського голови повідомила керівниця управління охорони здоров’я Марія Бойко, інформує Суспільне. Карпати. 

“З сьогоднішнього дня центральна міська клінічна лікарня відновлює ургенцію. Зараз у нас є достатня кількість місць і в ЦМКЛ, і в міському перинатальному центрі, і міській клінічній лікарні № 1, і в дитячій лікарні. Ми працюємо у звичному режимі”, – сказала Марія Бойко.

За її словами, у двох лікарнях міста забезпеченість ліжок киснем складає 50 %. Крім того, зараз підключають додаткові кисневі точки до ліжок, тому до кінця грудня забезпеченість киснем має складати 80 %. Кожен із медзакладів також має свої кисневі концентратори.

Зараз у лікарнях міста перебуває 357 пацієнтів. У перинатальному центрі з діагнозом COVID-19 лікують одну людину, в дитячій міській лікарні – 26 пацієнтів.

Нагадаємо, уцентральну міську клінічну лікарню Івано-Франківська тимчасово призупинили госпіталізовувати хворих чи з підозрою на коронавірусну інфекцію. Це рішення Марія Бойко пояснила перевитратою кисню у медзакладі.

Читайте також: В Івано-Франківську пройшла акція з нагоди Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом. ФОТО

Категорії
Місто
Новини
Loading...