На Прикарпатті провели поминальні богослужіння за о. Петром Євчуком

У суботу, 28 листопада, у храмі св. Івана Богослова с. Витвиця, Болехівського протопресвітеріату, відбулися поминальні богослужіння за спочилим у Бозі о. Петром Євчуком. Божественну...

У суботу, 28 листопада, у храмі св. Івана Богослова с. Витвиця, Болехівського протопресвітеріату, відбулися поминальні богослужіння за спочилим у Бозі о. Петром Євчуком. Божественну Літургію очолив Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин спільно із зібраним духовенством.

По завершенні Літургії усі присутні помолились панахиду біля могили покійного о. Петра, інформує пресслужба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

«Сьогодні просимо в Господа про Його милосердя для душі о. Петра, який хотів ще так багато зробити для добра вірних, адже завжди мав чимало добрих ініціатив», – переконаний Митрополит Володимир.

Самі ж парафіяни пригадують о. Петра як душпастиря, який щиро любив людей та завжди намагався допомогти кожному.

«Пам’ятатимемо о. Петра як ревного священника, що любив Бога та своїх ближніх», – кажуть місцеві парафіяни с. Витвиця.

Нагадуємо, що о. Петро Євчук помер 21 жовтня 2020 р., на 57 році життя та 29 році священства. Своє душпастирське служіння розпочинав у с. Ріп’яна, Старосамбірського р-ну, згодом продовжив душпастирювати в Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ.  Останніх 15 років служив у храмі св. Івана Богослова, що знаходиться в с. Витвиця.

Читайте також: Крадіжки, наркотики та п’яні водії: поліція Прикарпаття розповіла про кримінал за день

Категорії
Життя
Новини
Loading...