Поліцейські Івано-Франківщини відвідали майстер-клас з бойового мистецтва.ФОТО

Робота в поліції вимагає повної бойової готовності, адже кожен виклик не схожий на попередній. І для того, щоб правоохоронець був готовий до дій в...

Робота в поліції вимагає повної бойової готовності, адже кожен виклик не схожий на попередній. І для того, щоб правоохоронець був готовий до дій в екстремальних умовах й застосував прийоми самозахисту на практиці необхідно вдосконалюватися за допомогою навчання. Саме цьому навчає поліцейський хортинг – вид спорту, який вчить ефективної самооборони і рукопашного бою.

3 грудня курс поліцейського хортингу пройшли інструктори тренінгового центру ГУНП в Івано-Франківській області. Теоретичне і практичне навчання для поліцейських провів президент Міжнародної федерації поліцейського хортингу та Поліцейського центру бойових мистецтв Борис Шаповалов. Останній наголосив, що психологічні аспекти самозахисту мають неабияку важливість, адже необхідно вміти спілкуватися зі злочинцем і розуміти хід його дій.

Курс бойового мистецтва підвищив навики інструкторів, які у подальшому працюватимуть з колегами-поліцейськими для підвищення професійної підготовки.

Категорії
Життя
Новини
Loading...