Господарські будівлі, житловий будинок і сміття: наслідки пожеж на Прикарпатті

Вчора, 3 грудня, на Франківщині зареєстрували 3 пожежі. Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, навівши список загорянь,...

Вчора, 3 грудня, на Франківщині зареєстрували 3 пожежі.

Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, навівши список загорянь, що трапилися.

3 грудня об 11:30 в селі Пійло Калуського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покриття дровітні, 5 м.куб. дров. На пожежі надзвичайники врятували від вогню господарську та житлову будівлі, 10 м.куб. дров. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 19:09 в місті Калуш на вулиці Грушевського виникла пожежа побутового приміщення в будівлі, яка не експлуатується, на території ТОВ «Карпатський бровар». Вогнем знищено старі меблі, пошкоджено стіни та вікна будівлі. Приборкуючи пожежу вогнеборці врятували 2 споруди. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні.

О 19:23 в селі Спас Коломийського району виникла пожежа в літній кухні. Вогнем пошкоджено частково стелю та стіну. Ймовірна причина виникнення пожежі – перекал печі.

4 грудня о 00:10 в місті Івано-Франківськ на вулиці Коновальця виникла пожежа в приміщенні кухні приватного житлового будинку. Вогнем знищена газова плита, витяжка, кухонні меблі. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 02:57 в селищі міського типу Печеніжин Коломийського району виникла пожежа господарської споруди поблизу продуктового магазину. Вогнем пошкоджено дерев’яну дровітню, знищено 1 м.куб. дров, речі домашнього вжитку. Рятувальниками було врятовано будівлю магазину. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 04:22 в місті Івано-Франківськ на вулиці Чорновола виникла пожежа сміття в контейнері на відкритій території. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 04:38 в місті Долина на вулиці Шевченка виникла пожежа недіючої будівлі на відкритій території міського парку ім. Шевченка. Вогнем пошкоджено перекриття, стіни будівлі, будівельне сміття. Вогнеборці врятували недіючу будівлю.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Франківську на пішохідному переході збили жінку. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...