У Калуші готуються до впровадження електронного квитка

Управління економічного розвитку міста проаналізувало механізм впровадження електронного квитка у Дрогобичі, Києві, Івано-Франківську, Львові і Тернополі. Про це повідомив на оперативній нараді у міськвиконкомі...

Управління економічного розвитку міста проаналізувало механізм впровадження електронного квитка у Дрогобичі, Києві, Івано-Франківську, Львові і Тернополі.

Про це повідомив на оперативній нараді у міськвиконкомі начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський, інформують “Вікна”.

За його словами, в Дрогобичі і Києві оплата за проїзд здійснюється через картку Ощадбанку, в трьох інших містах — через власну соціальну картку. В обох випадках потрібна компанія для впровадження автоматизованої системи оплати проїзду.

В усіх перелічених містах цю систему впроваджує одна і та ж компанія. Міська влада Калуша вже провела з нею перемовини й поставила базове технічне завдання прорахувати кошторис для реалізації першого та другого варіантів.

За словами Юрія Соколовського,  зараз управління економічного розвитку міста очікує інформацію щодо вартості впровадження двох варіантів електронного квитка. Пропозиції запланували розглянути до 10 грудня.

Читайте також: У Калуші горіла роздягальня пивзаводу

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...