На Надвірнянщині горів готель, а у Франківську – стовбур дерева

За минулу добу на Прикарпатті трапилися 4 пожежі. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися....

За минулу добу на Прикарпатті трапилися 4 пожежі.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

4 грудня о 07:45 в селі Пасічна Надвірнянського району виникла пожежа відпочинкового комплексу готель «Розтока» ТзОВ «Розтока». Вогнем пошкоджено дерев’яне оздоблення мансардного приміщення. На пожежі вогнеборцями було врятовано 1 будівлю. Ймовірна виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

О 11:47 в місті Івано-Франківськ на вулиці Підгірянки виникла пожежа стовбура дерева. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:21 в селі Явче Рогатинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття. На пожежі, завдяки оперативним діям вогнеборців, було врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

5 грудня о  02:36 в селі Рудники Снятинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем покриття, перекриття та кімнату. На пожежі рятувальникам вдалося зберегти житловий будинок.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Прикарпатті горів житловий будинок

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...