У Коломиї оголосили конкурс на найкраще святкове оформлення вітрин

Коломийська міська рада оголосила конкурс на найкраще святкове оформлення вітрин серед закладів громади. Про це повідомив міський голова Богдан Станіславський на своїй сторінці у Фейсбуку....

Коломийська міська рада оголосила конкурс на найкраще святкове оформлення вітрин серед закладів громади.

Про це повідомив міський голова Богдан Станіславський на своїй сторінці у Фейсбуку.

“Цей рік був непростим і навіть частину святкувань ми були змушені скасувати чи змінити їхній формат. Однак Коломия та кожне село громади завжди були особливими на Новорічні та Різдвяні свята. І це не змінити ніколи. Адже свято творить кожен з нас! Тому Коломийська міська рада оголошує конкурс на найкраще святкове оформлення вітрин серед закладів громади. Ми віримо, що цьогоріч саме Ваші неповторні ідеї стануть родзинкою свята. Особливо закликаємо Вас використовувати в оформленні наш туристичний логотип “Коломия єднає” (посилання на повнорозмірний файл – https://cutt.ly/qhbzaJR)”, – йдеться у дописі.

Взяти участь дуже просто – оригінально оформити фасад чи вітрину Вашого закладу, зробити фото та надіслати їх за посиланням: https://forms.gle/jKFyP7YyN4vWQpmj9.

“Переможців визначатимемо відкритим голосуванням на фейсбук-сторінці міської ради, а призи Вас приємно здивують”, – резюмують організатори.

Повний текст розпорядження та всі деталі тут – http://nbkolrada.gov.ua/dt/266389/.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Скільки коштує сьогодні валюта: свіжі курси Нацбанку

Категорії
Життя
Новини
Loading...