У Надвірній затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у незаконному заволодінні автомобілем

За процесуального керівництва Надвірнянської місцевої прокуратури затримано та повідомлено про підозру в незаконному заволодінні транспортним засобом 24-річному раніше судимому за вчинення корисливих злочинів мешканцю...

За процесуального керівництва Надвірнянської місцевої прокуратури затримано та повідомлено про підозру в незаконному заволодінні транспортним засобом 24-річному раніше судимому за вчинення корисливих злочинів мешканцю Снятинського району (ч. 3 ст. 289 КК України).

Встановлено, що 4 грудня 2020 року підозрюваний, побачивши залишений без нагляду транспортний засіб на одній із автомийок, де він проходив стажування, незаконно заволодів транспортним засобом, однак невдовзі був зупинений патрульними поліцейськими через порушення Правил дорожнього руху України.
Наразі вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

“Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду”, – нагадують у прокуратурі.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Франківщині освоїли 76,3 % повеневих коштів

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...