У Франківську розпочали видавати студентські транспортні картки “Галка”

Транспортна е-картка «Галка» – це пластикова картка з безконтактним електронним носієм, яку можна поповнювати на певну кількість поїздок і нею оплачувати проїзд лише в...

Транспортна е-картка «Галка» – це пластикова картка з безконтактним електронним носієм, яку можна поповнювати на певну кількість поїздок і нею оплачувати проїзд лише в комунальному транспорті.

Студентська картка “Галка” дає можливість проїзду в комунальному транспорті з 50-відсотковою знижкою за проїзд, про це інформують у Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська.

З 07.12.2020 року розпочато видачу студентських транспортних карток “Галка” у Центрі надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська (вул. Незалежності, 9).

Послуга доступна для тих студентів Івано-Франківських вищих навчальних закладів, які замовили студентську картку “Галка” на сайті galcard.if.ua.

Для отримання готової транспортної картки з собою необхідно мати студентський квиток та документ, що посвідчує особу.

Очікуйте смс-повідомлення або відвідайте головний офіс ЦНАП та отримайте свою транспортну картку у ЦНАП м.Івано-Франківська (вул. Незалежності, 9).

Прес-служба ЦНАП м.Івано-Франківськ75-01-19

Читайте також: Уже в четвер у Івано-Франківську запрацює ковзанка

Категорії
Місто
Новини
Loading...