Франківців просять допомогти зібрати гроші на ліки для потребуючих людей. ФОТО

Батьки дітей, або ж люди похилого віку які не не в змозі забезпечити себе звичайними медикаментами щоразу просять допомоги, розуміючи, що з мінімальною пенсією,...

Батьки дітей, або ж люди похилого віку які не не в змозі забезпечити себе звичайними медикаментами щоразу просять допомоги, розуміючи, що з мінімальною пенсією, або з зарплатою не зможуть купити ліки, які є вкрай важливими для життя.

Волонтери Благодійної організації “Час добра та милосердя” вже неодноразово писали, за бабусю (на першому фото), яка отримує мінімальну пенсію, виховує онучку (дитині 13 років), та змушена щомісяця купувати собі ліки бо хворіє на хворобу Паркінсона, на приблизну суму – 3000 грн в міс.

На третьому фото жінка, яка прийшла до волонтерів по матеріальну допомогу на ліки своєму синові (психічне захворювання).

На четвертому фото є Іринка, яка хворіє на атопічнмй дерматит, і без дорогих кремів та потрібної мазі, дівчинка роздирає собі усе тіло до крові.

“Щодня до нас надходять звернення від людей, які отримавши список необхідних медикаментів просто не мають змоги себе забезпечити необхідними ліками…І ми також, не завжди маємо змогу допомогти, бо розуміємо, що якщо тут відгукнутися, то той, хто вже чекає на допомогу може не отримати її. Ми дуже просимо Вас не залишати цих людей без допомоги. Можливо хтось має можливість одну родину забезпечувати ліками на постійній основі? Якщо ж не має такої змоги, тоді ми просимо Вас допомогти хто скільки може, щоб мати змогу допомагати тому, хто потребує”, – каже волонтерка Валерія Кушніренко.

Допомогти можна за реквізитами:

Карта ключ

Приват банк –

5169330522151635 –

Кушніренко Валерія,

Обов’язково в призначенні платежу вказувати “Ліки”

Рахунок IBAN UA313366770000026005052549009

EGRPOU – 42732425

Найменування отримувача – Благодійна організація “Час добра та милосердя”.

Читайте також: Прикарпатців попереджають про можливе підмерзання автошляхів

Категорії
Життя
Новини
Loading...