Франківця, який продавав безакцизний алкоголь і сигарети, оштрафували на майже 100 тисяч

Івано-Франківський міський суд зобов’язав підприємця виплатити 85 тисяч гривень штрафу за продаж алкоголю і сигарет без акцизних марок. Про це йдеться у вироку суду....

Івано-Франківський міський суд зобов’язав підприємця виплатити 85 тисяч гривень штрафу за продаж алкоголю і сигарет без акцизних марок.

Про це йдеться у вироку суду.

Франківець протягом лютого-липня 2020 року купляв підроблені підакцизні товари на Калинівському ринку, що в місті Чернівці.

Після чого реалізовував їх у рідному місті. Орієнтовно, пляшка такої горілки коштувала 25 гривень, а пачка сигарет – 20.

У липні на складі підприємця провели перевірку, де вилучили понад 8,5 тисяч пляшок сурогату та понад одну тисячу пачок підроблених сигарет.

Обвинувачений свою вину у суді визнав повністю.

Івано-Франківський міський суд ухвалив визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України, та призначити йому покарання – штраф в розмірі 5000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що в грошовому виразі становить 85000 (вісімдесят п`ять тисяч) гривень, з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів,- йдеться у вироку суду.

Читайте також: “Карпатнафтохіму” загрожує 8 мільйонів штрафу, якщо доведуть його причетність до мору риби

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...