На Прикарпатті розшукали водія, який вчинив ДТП, де постраждала дитина, і втік. ВІДЕО

Аварія трапилася на Рожнятівщині: водій легковика врізався в транспортний засіб, у якому травмувався малолітній хлопчик, і з місця події втік. Впродовж ночі правоохоронці встановили...

Аварія трапилася на Рожнятівщині: водій легковика врізався в транспортний засіб, у якому травмувався малолітній хлопчик, і з місця події втік. Впродовж ночі правоохоронці встановили особу водія і розшукали. Слідчими з’ясовуються всі обставини аварії.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Вчора, 10 грудня о 22:30, на лінію «102» до рожнятівських поліцейських надійшло повідомлення про ДТП у селищі Брошнів-Осада. Попередньо, зіткнулися два легковики. На місце події негайно прибули група реагування патрульної поліції і слідчо-оперативна група. Встановлено, що водій автомобіля “Кіа Sorento” не обрав безпечної швидкості руху і зіткнувся з автомобілем таксі “Daewoo Lanos”, який рухався у попутному напрямку. Останнім керував 66-річний місцевий мешканець, який перевозив пасажирку з дитиною.

У результаті зіткнення постраждав 6-річний хлопчик, його госпіталізовано у Калуську лікарню. Водій автомобіля “Кіа Sorento” до приїзду поліції покинув місце аварії. Правоохоронці не виявили на автомобілі й номерних знаків.

Оперативно-розшуковим шляхом правоохоронці встановили особу водія та розшукали у селі Креховичі. Наразі у 41-річного чоловіка відібрано кров для перевірки на стан сп’яніння.

Поліцейські також встановлюють чому водій покинув місце аварії та спілкуються з очевидцями аварії для з’ясування всіх обставин.За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Триває досудове розслідування.

Читайте також: На Прикарпатті оголосили штормове попередження

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...