Прикарпатські поліцейські та обласна спілка журналістів домовилися про співпрацю. ФОТО

У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулася зустріч між представниками поліції та керівництвом НСЖУ, на якій обговорили проблемні питання та подальшу співпрацю...

У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулася зустріч між представниками поліції та керівництвом НСЖУ, на якій обговорили проблемні питання та подальшу співпрацю щодо безпеки журналістів.

Зокрема 10 грудня начальник новоутвореного підрозділу сектору захисту інтересів суспільства і держави ГУНП в Івано-Франківській області Ігор Копій зустрівся з головою Івано-Франківської обласної організації НСЖУ Лілією Бондарчук та відповідальним секретарем спілки Вікторією Плахтою.

Керівник сектору розповів про підрозділ і підкреслив, що його завданнями є забезпечення громадської безпеки та порядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави. Втім, одним із головних напрямків підрозділу також є й безпека та діяльності журналістів.

Лілія Бондарчук зауважила, що співпраця з поліцією налагоджена, а створення нового підрозділу лише зміцнить її. Присутні визначили спільну взаємодію, коло проблем і домовилися про організацію зустрічі з представниками медіа. Погодилися, що перешкоджання журналістській діяльності неприпустиме.

Додатково інформуємо, що з метою захисту працівників ЗМІ при Департаменті захисту інтересів суспільства і держави Національної поліції України створено окрему електронну пошту для повідомлень про правопорушення стосовно журналістів – [email protected].

Зображення може містити: одна або кілька осіб, люди сидять та у приміщенні

Читайте також: В Івано-Франківську муніципали допомогли чоловікові, який втратив свідомсть

Категорії
Життя
Новини
Loading...