Прикарпатскі поліцейські за “гарячими слідами” затримали зловмисника, який обікрав будинок. ФОТО

Зловмисник проник до новобудови мешканця Долинського району, обікрав помешкання і втікав на транспортному засобі. Правопорушник не справився з керуванням, злетів у кювет і покинув...

Зловмисник проник до новобудови мешканця Долинського району, обікрав помешкання і втікав на транспортному засобі.

Правопорушник не справився з керуванням, злетів у кювет і покинув авто з викраденими речами. Поліцейські оперативно встановили зловмисника, розшукали і затримали.

До поліції Долинського району звернулася 47-річна мешканка району. Жінка розповіла правоохоронцям, що невідомі особи впродовж ночі обікрали новобудову її родичів і викрали електроінструменти, автомобільні шини та інші речі.

Зображення може містити: автомобіль та надворі

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронці обстежили територію місця вчинення злочину, опитали свідків та очевидців. Неподалік місця вчинення злочину поліцейські виявили автомобіль, який знаходився в кюветі. Під час огляду в салоні транспортного засобу виявлено викрадені речі.

Як встановили правоохоронці, зловмисник проник у середину примішення шляхом віджиму пластикового вікна. Все викрадене чоловік поскладав до свого автомобіля.Опісля, покидаючи місце події не справився з керуванням та з’їхав в кювет. Чоловік залишив транспортний засіб і втік.В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили та затримали правопорушника. Йдеться про 37-річного мешканця району, у скоєному він зізнався.

Немає опису світлини.

Усе викрадене вилучено.Прикарпатець затриманий у процесуальному порядку. Йому повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 3. ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням в житло) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Зображення може містити: автомобіль, будинок та надворі

Читайте також: На Прикарпатті прогнозують сильний туман

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...