На Прикарпатті жінка відзначила 95-літній ювілей

Найстаршу жительку Брошнів-Осадської територіальної громади привітали із ювілеєм. Цими днями 95-ліття відсвяткувала довгожителька Брошнів-Осади Галина Григорівна Самілів. Із цією поважною датою ювілярку привітали секретар селищної...

Найстаршу жительку Брошнів-Осадської територіальної громади привітали із ювілеєм.

Цими днями 95-ліття відсвяткувала довгожителька Брошнів-Осади Галина Григорівна Самілів. Із цією поважною датою ювілярку привітали секретар селищної ради Лілія Козаровська та перший заступник голови Богдан Мельник.

Про це повідомили на сторінці у фейсбуку Брошнів-Осадської об’єднаної територіальної громади.

Бажали ювілярці міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла та Господнього благословення, і з таким життєвим оптимізмом зустріти ще й 100-літній ювілей. Галина Григорівна щиро раділа гостям, дякувала за щирі і теплі побажання, а також розповіла, що саме віра в Бога є джерелом її життєвої енергії.

«Секрет мого довголіття простий – вірити в Бога і жити по-Божому», – відзначила довгожителька.

У свої 95 Галина Григорівна ще читає без окулярів, цікавиться суспільним життям, у її очах просто струменіє життєва енергія. Вона аналізує минуле, порівнює із сьогоденням, ділиться роздумами. Бабуся розповідає, а в погляді – життєва мудрість, уся глибина думок і переживань, – йдеться у дописі.

Вітати довгожителів із 90- та 95-літтям – це хороша традиція, яку започаткували зі створенням Брошнів-Осадської ОТГ, щоб дарувати увагу і турботу поважним ювілярам, за плечима у яких уже 9 десятиліть. Це чудова нагода подякувати довгожителям за їхній життєвий досвід, мудрість років та невтомну працю.

Читайте також: Офіційний курс: гривня ослабла до євро

Категорії
Життя
Новини
Loading...