Франківські поліцейські розслідують ДТП, в якій постраждала десятирічна дівчинка

Франківські поліцейські розслідують аварію, у якій травмувалася малолітня дівчинка. ДТП сталася в обласному центрі, де водій наїхав на дитину. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження і...

Франківські поліцейські розслідують аварію, у якій травмувалася малолітня дівчинка. ДТП сталася в обласному центрі, де водій наїхав на дитину. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження і з’ясовують всі обставини.

Так вчора, 16 грудня о 13:50, трапилася ДТП в Івано-Франківську. Поліцейські встановили, що 46-річний водій автомобіля “Фольксваген Кадді”, мешканець Коломийщини, рухався вулицею Миколайчука і на нерегульованому пішохідному переході вчинив наїзд на 10-річну дівчинку. Внаслідок ДТП малолітню франківку з тілесними ушкодження доставлено у медзаклад. Водія правоохоронці перевірили на стан сп’яніння – тверезий.

За цим фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ. Досудове розслідування триває.Поліція Івано-Франківщини звертає увагу водіїв і пішоходів на дотриманні ПДР.

“Водіям транспортних засобів наголошуємо, що при наближенні до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, необхідно зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу. Також й пішоходам нагадуємо переходити проїжджу частину лише у встановлених місцях і без раптового вибігання на неї, щоб не провокувати аварійні ситуації”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Долині вцілілі речі з погорілої церкви перенесуть до каплиці

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...