Прикарпатські ювенальні поліцейські залучають дітей до творчої роботи з виховною метою. ФОТО

Працівники ювенальної превенції долучилися до національно-патріотичної акції “Орнамент для ялинки!”, створивши разом з учнями вищого професійного художнього училища №3 м.Івано-Франківська оригінальні новорічні іграшки-кульки із...

Працівники ювенальної превенції долучилися до національно-патріотичної акції “Орнамент для ялинки!”, створивши разом з учнями вищого професійного художнього училища №3 м.Івано-Франківська оригінальні новорічні іграшки-кульки із зображеннями традиційної прикарпатської вишивки, логотипів Національної поліції України та ювенальної превенції.

У майстер-класі, який для гостей провели майбутні дизайнери, також взяли участь діти, що перебувають на профілактичному обліку в ювенальних поліцейських, а також з кризових сімей.

Зображення може містити: 1 особа, стоїть
Зображення може містити: 1 особа, стоїть та у приміщенні

Спільна творча робота не лише додала усім передчуття новорічних свят, а й надихнула на подальшу взаємодію та прагнення створювати своїми руками таку красу. Водночас безпосереднє спілкування про традиції рідного краю, про родинні цінності зблизило підлітків та працівників поліції, спонукало дітей до соціальної активності та позитивних змін.

Виготовлені власноруч іграшки їх юні автори подарували поліцейським. Ці кульки стануть своєрідним символом віри дітей у власні сили, прояву довіри до тих, хто покликаний захищати та берегти їх щасливе дитинство.

Зображення може містити: 2 людини, стіл та у приміщенні
Зображення може містити: одна або кілька осіб

Зображення може містити: одна або кілька осіб, люди сидять, стіл та у приміщенні

Читайте також: В Івано-Франківську патрульні затримали чоловіка, який п’яним пошкодив автомобіль

Категорії
Культура
Новини
Loading...