Казкова зима в житлових комплексах M GROUP DEVELOPMENT

Святковий дух заполонив житлові комплекси від M GROUP DEVELOPMENT. Лапатий сніг, притрушений над будинками, прикрашені зелені красуні і святкова новорічна ілюмінація – все це задає справжнього...

Святковий дух заполонив житлові комплекси від M GROUP DEVELOPMENT. Лапатий сніг, притрушений над будинками, прикрашені зелені красуні і святкова новорічна ілюмінація – все це задає справжнього передсвяткового настрою не лише мешканцям квартир від «М Груп», але і всім франківцям. 32 тисячі фантастичних вогнів, 1.6 кілометрів новорічних гірлянд в кварталах M GROUP DEVELOPMENT створюють затишну атмосферу в місті та вселяють віру в справжню казку.

Всім містянам бажаємо веселих свят, а також не забуваймо про новорічну святкову пропозицію – акційні ціни від M GROUP DEVELOPMENT на житлову нерухомість. Лише 8880 грн/м² в житлових комплексах River Park III та White House.

Поспішайте, адже акція діє лише до 14 січня 2021 року і кількість акційних квартир обмежена.
Але це ще не все! Спеціальна подарункова ціна діятиме також і на інші житлові комплекси M GROUP DEVELOPMENT – Престиж Таун, Смарагдові Вежі та Dream Town. Ціна 15800 грн/м² при повній оплаті та 19800 грн/м² при розтермінуванні скасовується!!! На період свят нова вартість – 11500 грн/м². Деталі цієї цінової пропозиції можна дізнатися за телефонами: 066 299 07 08, 067 299 07 08.

Категорії
Життя
Новини
Loading...