Бійці 10 гірсько-штурмової бригади отримали подарунки від дітей. ФОТО

Вчора, 24 грудня, відбувся візит почесних гостей. З містечка Борщів, що в Тернопільській області, приїхали діти. Діти, які є найщирішими друзями коломийських “Едельвейсів” та...

Вчора, 24 грудня, відбувся візит почесних гостей. З містечка Борщів, що в Тернопільській області, приїхали діти. Діти, які є найщирішими друзями коломийських “Едельвейсів” та друзями Збройних Сил.

“Від них ми отримали чудові подарунки — прапори, які діти робили власноруч. До речі, рішенням командира бригади, цими прапорами будуть нагороджені підрозділи частини. Побачити наживо справжніх воїнів — захисників, поспілкуватися, з’ясувати особливості специфіки підготовки гірських штурмовиків, полазити по бойовій техніці, побачити тренування підрозділів в полі та скуштувати справжнього армійського сухпаю — так пройшов їх день. Ми вдячні їм за відвідини, та впевнені, що нам на зміну прийде покоління, для якого захист України, її територіальної цілісності — не пустий звук. Ми із задоволенням будемо раді бачити вас знову. Ми пишаємось таким майбутнім нашої країни!”, – йдеться у дописі.

Читайте також: Прикарпатські рятувальники розрізали повалені дерева. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...