У Косові нагородили переможців районного конкурсу-фестивалю дитячої творчості

Упродовж жовтня-листопада 2020 року на Косівщині тривав районний конкурс-фестиваль дитячої творчості «Таланти позашкілля». Цей відкритий мистецький захід проводився дистанційно за ініціативи сектору у справах...

Упродовж жовтня-листопада 2020 року на Косівщині тривав районний конкурс-фестиваль дитячої творчості «Таланти позашкілля». Цей відкритий мистецький захід проводився дистанційно за ініціативи сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації і районного центру дитячої творчості.

Учасниками конкурсу-фестивалю стали вихованці Косівського районного центру дитячої творчості, Яблунівського центру дитячої творчості і Рожнівського центру дозвілля дітей та юнацтва віком від 6 до 17 років, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Конкурс проводиться за темою «Карпатських гір торкнулася душа… яке це диво Божої природи» у номінаціях «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Вокальне мистецтво», «Художнє та авторське виконання», «Театральне мистецтво».

Загалом у дистанційному конкурсі-фестивалі взяли участь 72 учасники, оцінювання здібностей яких проводило досвідчене журі у складі викладачів Косівського коледжу прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв Мороза П. та Чорного О., художника районного будинку культури Сукмановської Н., головного режисера РБК Шкрібляк О., викладача по класу фортепіано Косівської дитячої музичної школи Звіздарик Е.В., начальника відділу районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Максимів О.

Проведення конкурсу-фестивалю передбачало визначення переможців у кожній номінації – у молодшій (6-9 років), середній (10-13 років) і старшій (14-17 років) вікових категоріях.

24 грудня у залі засідань Косівської районної ради відбулося нагородження переможців та призерів районного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Таланти позашкілля» з дотриманням карантинних вимог.

Присутніх у залі дітей, їх батьків та наставників вітали голова РДА Петро Іванишин і завідувач сектору у справах молоді та спорту РДА Михайло Мельничук. За свої старання діти отримали у винагороду грамоти та пам’ятні подарунки за сприяння сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації.

Читайте також: Сьогодні минає 75 років з дня смерті Владики Григорія Хомишина

Категорії
Культура
Новини
Loading...