У Рогатині поліцейські охорони затримали крадія

У Рогатині поліцейські охорони затримали крадія на охоронюваному об’єкті. Чоловік намагався викрасти зі складу будівельні матеріали. Завадили здійсненню крадіжки правоохоронці. Так цими вихідними близько...

У Рогатині поліцейські охорони затримали крадія на охоронюваному об’єкті. Чоловік намагався викрасти зі складу будівельні матеріали. Завадили здійсненню крадіжки правоохоронці.

Так цими вихідними близько 20 години вечора на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал “Тривога” з об’єкту, що знаходиться в місті Рогатині по вулиці Стуса.

За даною адресою негайно прибув спільний наряд Рогатинського відділення поліції та поліції охорони. Прибувши на місце події правоохоронці помітили пошкоджене вікно, а згодом виявили невідому особу, яка намагалася вистрибнути з охоронюваного об’єкту та покинути місце злочину.

Дану особу було затримано. Причину перебування на цьому об’єкті, як і явне бажання його покинути, невідомий пояснити не зміг.

Затриманим виявився 38-річний уродженець Львівської області, який на даний час проживає у місті Рогатині та неодноразово притягувався до відповідальності.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рогатинського відділення поліції Тисменицького відділу ГУНП в Івано-Франківській області, яким і передали крадія для встановлення деталей злочину та правової кваліфікації. Триває слідство.

Читайте також: У Франківську співробітники Служби судової охорони надали домедичну допомогу жінці, у якої суттєво погіршилося самопочуття

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...