Франківські муніципальні рятувальники прозвітували, скільки загасили пожеж у 2020 році. ФОТО

У 2020-му році у Франківську муніципальні рятувальники здійснили 642 виїзди. З них, у 147 випадках гасили пожежі в екосистемах. Про це на оперативній нараді...

У 2020-му році у Франківську муніципальні рятувальники здійснили 642 виїзди. З них, у 147 випадках гасили пожежі в екосистемах.

Про це на оперативній нараді у міського голови повідомив начальник міської аварійно-рятувальної служби Олег Бевський, пише “Суспільне”.

“В цьому році цікавим був січень. Оскільки була дуже тепла погода, було 22 виїзди на загорання сухостою. Якщо ця зима буде такою ж теплою, нас чекає ця ж проблема”, – каже Олег Бевський.

Найбільше виїздів було в березні – 36, у вересні – 23.

“Окрім того, що наші підрозділи виїжджають на загорання, ми ще й надали допомогу їжачку, який був врятований під час пожежі сухостою. Ми допомагаємо й підрозділам ДСНС в житловому секторі”, – прозвітував Бевський.

Начальник міської аварійно-рятувальної служби запропонував міському голові Руслану Марцінківу створити три центри безпеки у селах Підпечери, Хриплин та Березівка:

“Для того, щоб наблизити рятувальні підрозділи до тих населених пунктів, які приєдналися до Івано-Франківської територіальної громади. Вже в Хриплині ми можемо з лютого це задіяти, адже там є необхідна матеріальна база, навчений працівник”.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Як у Франківську змагалися за Кубок Прикарпаття зі змішаних бойових мистецтв. ФОТОРЕПОРТАЖ

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...