Як у Калуші відбулося відкриття виставки “Різдвяна”. ФОТО/ВІДЕО

У виставковій залі Калуша відбулося відкриття виставки “Різдвяна”. Традиційно калуські митці представили власні роботи. Серед них — картини, вироби ручної роботи та скульптура. Директор...

У виставковій залі Калуша відбулося відкриття виставки “Різдвяна”. Традиційно калуські митці представили власні роботи. Серед них — картини, вироби ручної роботи та скульптура.

Директор музейно-виставкового центру Артур Єфремов зазначив, що виставка є своєрідним підсумком року, який нагадує про наближення Різдва Христового. За його словами, роботи різні, проте їх об’єднує те, що вони передають дух Різдва. Щорічно до виставки намагаються долучатися нові митці, пишуть “Вікна”.

Зберігачка фондів виставкової зали Галина Турчик наголосила, що до цієї виставки приготування відбуваються завжди у піднесеному святковому настрої. На її думку, ця виставка могла б поєднати більше видів мистецтва, однак важко залучити людей.

Художниця Вікторія Дідошак закликала калушан відвідувати виставки, адже саме тут художники відкривають свою душу, показують свою праці і творчі вміння. На її думку, для художника важливо ділитися власною творчістю для того, щоб його почули і побачили. Окрім того, на виставках будь-яку тему можна підняти на високий рівень. Художниця вважає, що простий відвідувач може бути далеким від високого мистецтва, але, відвідуючи музеї та виставкові зали, може багато почерпнути і багато пізнати.

Побачити виставку до нового року можна 30 грудня з 10.30 до 19.00 та 31 грудня — з 10.30 до 18.00.

Читайте також: У Коломиї відбувся концерт юної піаністки Ярини Бурлак. ВІДЕО

Категорії
Культура
Новини
Loading...