Прикарпатця судитимуть за замах на вбивство

Прикарпатця судитимуть за замах на вбивство. Про це повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури. Зокрема, йдеться про те, що завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний...

Прикарпатця судитимуть за замах на вбивство. Про це повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.

Зокрема, йдеться про те, що завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя обласного центру за фактом закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України).

Нагадаємо, 24-літньому чоловікові повідомили про підозру у замаху на вбивство (ч. 2 статті 15, ч. 1 статті 115 КК України). За клопотанням слідчого, яке погодив прокурор, йому обрали запобіжний захід.

Молодика затримали після того, як він вдарив ножем у шию і груди свого знайомого. 13-го серпня вони посварилися на вулиці Стуса в Івано-Франківську.

Досудовим розслідуванням установили, що між нетверезими чоловіками виник конфлікт, під час якого підозрюваний наніс п’ять ножових поранень знайомому в життєво важливі ділянки тіла.

Згодом іванофранківцю, який під час бійки наніс товаришу п’ять ножових поранень, обрали запобіжний захід. Його триматимуть під вартою із правом унесення застави у розмірі 210 200 грн.

Читайте також: В ОДА переконують, що COVID-19 дійсно пішов на спад. Чи вірять цьому франківці. ВІДЕО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...