У Надвірній проводять реконструкцію ЦРЛ. ФОТО

У вівторок, 29 грудня, голова Надвірнянської райдержадміністрації Володимир Пасько, голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз та голова Надвірнянської міської ОТГ Зіновій Андрійович проінспектували хід...

У вівторок, 29 грудня, голова Надвірнянської райдержадміністрації Володимир Пасько, голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз та голова Надвірнянської міської ОТГ Зіновій Андрійович проінспектували хід ремонтних робіт приймального відділення екстреної (невідкладної) допомоги та реєстрації хворих КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня».

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Нагадаємо, що вартість реконструкції становить 6,8 млн гривень. Планується, що реконструкція завершиться до кінця 2021 року. КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня» увійшла до списку опорних лікарень, в яких буде повністю оновлене приймальне відділення. Це стало можливим завдяки проекту «EMERGENCY 2020», який реалізується за кошти держбюджету.

В лікарні облаштують приймальні відділення згідно з визначеними брендбуком та обладнають приміщення сучасним медичними апаратами.

Читайте також: На Прикарпатті легковик з’їхав у кювет

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...