Для медустанов Ямницької територіальної громади придбали кисневі концентратори

Керівництво Ямницької територіальної громади для потреб медичних установ КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” додатково закупило чотири нові кисневі концентратори. Про це інформує пресслужба Ямницької...

Керівництво Ямницької територіальної громади для потреб медичних установ КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” додатково закупило чотири нові кисневі концентратори.

Про це інформує пресслужба Ямницької територіальної громади.

Їхня місткість: 5 л – 3 штуки, 10 л – 1 штука. Це апарати, які допомагають в амбулаторних умовах полегшити стан хворих з поганою насиченістю крові киснем, що є важливим у час пандемії коронавірусу. Концентратор кисню місткістю 10 л дає можливість забезпечити кисневою підтримкою двох пацієнтів одночасно.

До слова, раніше за кошти громади уже було придбано 2 кисневі концентратори місткістю 5 л, які в умовах денного стаціонару амбулаторій громади суттєво допомагають у лікуванні хворих з порушеною роботою дихальної системи, а відтак завдяки новому обладнанню медичним працівникам КНП вдається надати пацієнтам якісну медичну допомогу до приїзду карети  “швидкої допомоги”.

Читайте також: Для реставрації палацу Потоцьких у Франківську виграли 18 мільйонів грантових коштів

Категорії
Життя
Новини
Loading...