Калуш продовжив співпрацю на 5 років із польським Кендзежин-Козьле

У переддень нового 2021 року Калуський міський голова Андрій Найда підписав угоду про продовження партнерської  співпраці на новий п’ятирічний термін з містом Кендзежин-Козьле Опольського воєводства Республіки Польща., інформує...

У переддень нового 2021 року Калуський міський голова Андрій Найда підписав угоду про продовження партнерської  співпраці на новий п’ятирічний термін з містом Кендзежин-Козьле Опольського воєводства Республіки Польща., інформує Калуську міська рада.

Аналогічна угода між двома містами вже була укладена у 2015 році, термін дії якої закінчився у 2020 році, пишуть “Вікна”.

Документ передбачає взаємну співпрацю з метою розвитку в галузях  економіки, культури, освіти, туризму, спорту, а також участі у спільних міжнародних грантових програмах Європейського Союзу.

У зв’язку з пандемією підписання угоди про співпрацю здійснювалося сторонами почергово у кожній громаді.

“Сподіваємося, що в 2021 році заходи по співпраці здійснюватимуться не тільки шляхом засобів зв’язку, але і спільними заходами представників наших територіальних громад”, — йдеться в офіційному повідомленні.

Довідка. Кендзежин-Козьле — місто в південно-західній Польщі, на річці Одра. Діє один з найбільших річкових портів Польщі.

Адміністративний центр Кендзежинсько-Козельського повіту Опольського воєводства.

Читайте також: Синоптик розповів, коли до України прийде похолодання

Категорії
Влада
Новини
Loading...