Кіоск, побутове сміття та одяг на людині: наслідки пожеж на Франківщині за минулу добу

Минулої доби рятувальники Прикарпаття ліквідували 3 пожежі. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися. Так...

Минулої доби рятувальники Прикарпаття ліквідували 3 пожежі.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

Так 4 січня о 19:40 в місті Надвірна на вулиці Руднєва виникла пожежа побутового сміття в сміттєбаку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 00:51 в місті Бурштин на вулиці Міцкевича виникла пожежа торгового кіоску. Вогнем пошкоджено дерев’яне облицювання зовнішньої стіни, металопластикові вікно та двері, а також підсофітку. Завдяки оперативності пожежників приміщення торгового кіоску вдалося врятувати. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 02:39 в селі Пасічна Надвірнянського району виникла пожежа одягу на тілі громадянина в приміщенні кімнати житлового будинку. Внаслідок пожежі потерпілий отримав травми – термічні опіки та каретою швидкої невідкладної медичної допомоги був госпіталізований до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження потерпілого з побутовим електронагрівальним пристроєм.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У ДТП на Прикарпатті зіткнулися дві автівки

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...