ГО “Хазард” закупила для гастроентерологічного відділення ОКЛ 20 ліжок

До ГО “Хазард” звернулися працівники гастроентерологічного відділення “Обласної клінічної лікарні Івано-Франківської обласної ради” із проханням про закупівлю медичного інвентаря, з метою покращення умов перебування...

До ГО “Хазард” звернулися працівники гастроентерологічного відділення “Обласної клінічної лікарні Івано-Франківської обласної ради” із проханням про закупівлю медичного інвентаря, з метою покращення умов перебування у лікарні їхніх пацієнтів.

Громадська організація із радістю та розумінням відгукнулась на такий благородний запит та передала два десятки лікарняних ліжок із комфортними матрасами, що дозволяють суттєво покращити умови перебування пацієнтів відділення у стаціонарі.

“Хочемо щиро подякувати керівнику гастроентерологічного відділення Романів Ользі за відданість своєму покликанню, турботу та любов до пацієнтів. Друзі, насправді ми маємо зробити благодійність та діла милосердя хорошою звичкою для кожного з нас, адже віддавати набагато легше, аніж просити”, – повідомляють на сторінці організації.

Читайте також: Прикарпатці перекрили рух дорогою національного значення

Категорії
Життя
Новини
Loading...