Померла лікарка виїзного відділення паліативної допомоги Ірина Кулікова

Сьогодні, 11 січня, від тривалої хвороби на 69-у році життя лікарка виїзного відділення Обласного клінічного центру паліативної допомоги Ірина Кулікова. Про це повідомили на сторінці Виїзного/консультативного відділення паліативної...

Сьогодні, 11 січня, від тривалої хвороби на 69-у році життя лікарка виїзного відділення Обласного клінічного центру паліативної допомоги Ірина Кулікова.

Про це повідомили на сторінці Виїзного/консультативного відділення паліативної допомоги ОКЦПД.

“Важко сприймати цю втрату… Ірина Іванівна була справжнім професіоналом своєї справи, спеціалістом з великої літери. Багато наших колег, молоді і не тільки, навчилися у неї основам паліативної справи і нерідко користувалися її порадами і допомогою. Вона була дуже уважною і чуйною, завжди могла вислухати кожного, хто звертався до неї за підтримкою, щось порадити, виручити, нікому не відмовляла в проханнях. Могла чудово підняти настрій кожному, хто був чимось засмучений, розгублений або пригнічений. Розповідаючи незліченні веселі історії, тости, жарти і анекдоти могли розвеселити кого завгодно. Нам всім буде дуже не вистачати Ірини Іванівни і в роботі і на наших обідніх посиденьках і корпоративах, де вона незмінно відзначалась піднімаючи наш бойовий дух”, – йдеться у дописі Зоряни Гладкої. 

Читайте також: Хотів купити приставку: шахраї виманили у прикарпатця понад 4 тисячі гривень

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...