Житлові будинки, літня кухня та сміття: наслідки пожеж на Франківщина за минулу добу

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це інформує пресслужба Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися. Так 11 січня о...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це інформує пресслужба Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

Так 11 січня о 14:25 в місті Івано-Франківськ на вулиці Довженка виникла пожежа побутового сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:09 в місті Долина на вулиці Чорновола виникла пожежа побутового сміття у ліфтовій шахті на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.  

О 19:13 в селі Старий  Косів  Косівського району виникла пожежа стіни в будівлі літньої кухні. На пожежі вогнеборцям вдалося врятувати будівлю літньої кухні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:35 в селі Середній Майдан Надвірнянського району виникла пожежа стіни та перекриття житлового будинку. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення.

О 20:45 в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецькій виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

12 січня о 00:22 в селі Саджавка Коломийського району виникла пожежа стіни житлового будинку. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення.

О 04:25 в місті Коломия на вулиці Палія виникла пожежа сміття в підвальному приміщенні дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Гривня продовжує зміцнюватися до долара та євро

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...