У Франківську поліцейські охорони затримали двох крадіїв-гастролерів. ФОТО

Поліцейські охорони затримали крадіїв-гастолерів. Зловмисники намагалися пограбувати квартири, що знаходяться у Івано-Франківську. Втекти від покарання грабіжникам не вдалося – їх затримали поліцейські охорони. Так...

Поліцейські охорони затримали крадіїв-гастолерів. Зловмисники намагалися пограбувати квартири, що знаходяться у Івано-Франківську. Втекти від покарання грабіжникам не вдалося – їх затримали поліцейські охорони.

Так перебуваючи на службі наряд поліції охорони в Івано-Франківській області отримав повідомлення по лінії «102» про вчинення ймовірного грабежу в одному з будинків на вулиці Довженка.

За кілька хвилин правоохоронці прибули на місце події. Зайшовши до під’їзду до поліцейських звернувся чоловік та повідомив, що на верхньому поверсі цього ж будинку знаходяться люди кавказької національності, які можуть бути причетними до квартирних крадіжок, вони ходять та перевіряють чи зачинені квартири. Не гаючи ні хвилини поліцейські охорони затримали даних осіб.

При поверхневому огляді у затриманих було вилучено: газовий балончик, сувенірний ніж, губну помаду, якою невідомі замазували вічко у дверях та предмети схожі на відмички.

“На місце події викликані працівники відділу карного розшуку та слідчо-оперативна група. Затриманими виявились жителі Вірменії 1973, 1992 років народження. Триває слідство”, – зазначають правоохоронці.

Читайте також: На Косівщині поруч з “Маєтком Святого Миколая” встановили велозупинку. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...