За минулу добу на Прикарпатті сталося 7 пожеж

За минулу добу на Івано-Франківщині трапилося 7 пожеж. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися....

За минулу добу на Івано-Франківщині трапилося 7 пожеж.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

Так 12 січня о 09:44 в місті  Калуш на вулиці Стуса виникла пожежа електрощитової в під’їзді та кухні квартири на 4-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено кухонні меблі, газову плиту та шланг, обкопчено стіни кухні та електрощитову. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання проводки електродуховки.

О 18:26 в селі Загвіздя Тисменицького району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено зовнішню сторону стіни на площі 1,5 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:22 в селі Жураки Богородчанського району виникла пожежа прибудови до магазину. Вогнем пошкоджено дрова та стіну. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації твердопаливного котла.

13 січня о 01:25 в місті Івано-Франківськ на вулиці Симоненка виникла пожежа проводів в електрощитовій в під’їзді на 1-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:17 в селі Добринів Рогатинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття та крівлю. Завдяки оперативності вогнеборців на пожежі було врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 05:20 в селі Глибока Богородчанського району виникла пожежа недіючого дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено перекриття, стіну та приміщення ганку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадуємо, рятувальники ліквідували пожежу магазинів у Богородчанському районі. Загоряння сталося в селищі міського типу Солотвин.

Читайте також: Понад 84 мільйони гривень аліментів стягнули відділи державної виконавчої служби Прикарпаття минулоріч

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...