За пособництво при підробленні та використання водійського посвідчення засуджено коломиянку

У вівторок, 5 січня, Коломийський міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення жительки міста Коломиї за ч.5 ст. 27 – ч. 1 ст. 358,...

У вівторок, 5 січня, Коломийський міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення жительки міста Коломиї за ч.5 ст. 27 – ч. 1 ст. 358, ч.4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачена вчинила пособництво при підробленні посвідчення водія на право керування транспортними засобами, після чого пред’явила адміністратору територіального сервісного центру №2643 завідомо підроблене посвідчення водія з метою отримання нового посвідчення, інформує пресслужба суду.

Вироком суду її визнано винною та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 1 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 (сімнадцять тисяч) гривень та стягнуто на користь держави 1 961 (одну тисячу дев’ятсот шістдесят одну) гривню 40 копійок витрат за проведення судової технічної експертизи.

Вирок законної сили не набрав.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Прикарпатті перекинувся автомобіль. ФОТОФАКТ

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...