На Прикарпатті судитимуть підприємців, які привласнили понад пів мільйона бюджетних коштів

завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох підприємців за фактами заволодіння бюджетними коштами, службового підроблення та легалізації майна, одержаного злочинним шляхом. Про...

завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох підприємців за фактами заволодіння бюджетними коштами, службового підроблення та легалізації майна, одержаного злочинним шляхом.

Про це повідомляє  пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.

Обвинувачення стосується голови сільради та інженера технічного нагляду – за фактами заволодіння бюджетними коштами та службового підроблення, а також стосовно фізичної особи – за фактом пособництва в заволодінні чужим майном, підроблення та використання завідомо підроблених документів.

Встановлено, що у 2018 році із бюджету були виділені кошти на проведення заходів із захисту від підтоплення та затоплення на території однієї із сільрад на Прикарпатті. Але підприємці за попередньою змовою із головою сільради та інженером технічного нагляду, залучивши до протиправної діяльності спільну знайому, шляхом створення видимості та часткового виконання робіт заволоділи бюджетними коштами в сумі понад пів мільйона гривень, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Минулого року прикарпатці виплатили понад 84 мільйони гривень аліментів

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...