Літня кухня та дрова: наслідки пожеж на Франківщині

Минулої доби на Прикарпатті трапилися 3 пожежі. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися. Так...

Минулої доби на Прикарпатті трапилися 3 пожежі.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 13 січня о 20:49 в селі Пациків Долинського району виникла пожежа димохідної труби від котла на твердому паливі, розташованої в цеху заготівлі ягід. Вогнем пошкоджено димохідну трубу. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації котла на твердому паливі.

О 21:27 в селі Ковалівка Коломийського району виникла пожежа покрівлі літної кухні в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено покрівлю будівлі. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

14 січня о 04:29 в селі Космач Косівського району виникла пожежа дров в приміщенні котельні на території Космацької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Будівля одноповерхова розміром 15х20м. стіни цегляні, покрита шифером по дерев’яній обрешітці. Розташована на відстані 20м від. будівлі школи. Вогнем пошкоджено дрова на площі 10 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Сьогодні в Україні – святого Василя

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...