Перевернули кілька турнікетів і копали МАФи на Вічевому: у Франківську вночі затримали п’яну компанію

Сьогодні, 15 січня, близько о пів на третю ночі до працівників Муніципальної інспекції звернувся невідомий чоловік, який повідомив про групу молодиків в кількості п’яти осіб,...

Сьогодні, 15 січня, близько о пів на третю ночі до працівників Муніципальної інспекції звернувся невідомий чоловік, який повідомив про групу молодиків в кількості п’яти осіб, які перевернули декілька турнікетів і копали МАФи підприємців на Вічевому Майдані.

Так туди прибули працівники поліції охорони і повідомили про те, що в одному з МАФів спрацювала сигналізація. Спільно з працівниками поліції наші інспектори відправилися на пошуки імовірних порушників.

Уже через кілька хвилин на вулиці Лесі Українки було виявлено групу з п’яти осіб в стані алкогольного сп’яніння. Під час бесіди молодики поводилися зухвало, вживали ненормативну лайку, погрожували працівникам. Раптом один з них спробував здійснити напад на працівника поліції, його одразу було затримано.

Після цього вся компанія вирішила напасти на поліцейських, щоб “відбити товариша”. Спільно з працівниками поліції інспектори затримали всіх порушників на місці. Але після цього вони не зупинилися. Затримані продовжували погрожувати, лаятися і чинити злісну непокору.

“Всіх затриманих було доставлено до міського відділу поліції, на них було складено адміністративні матеріали. А працівники Муніципальної інспекції надали пояснення з приводу даної ситуації”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Офіційний курс: гривня ослабла до долара

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...